Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Γιατί θα συμμετάσχουμε στην πορεία του συλλόγου?



Στην τελευταία Γενική Συνέλευση αποφασίστηκε να κατεβούμε σαν φοιτητικός σύλλογος στην πορεία που γίνεται στα πλαίσια των απεργιακών κινητοποιήσεων, πίσω από το ΠΑ.Μ.Ε. Ψηφίστηκε με 4 υπέρ, 1 κατά και 6 λευκά!

Πρώτον, στο ζήτημα «τα λευκά είναι περισσότερα από τα υπέρ», η απάντηση είναι πως τα λευκά εδώ και αρκετό καιρό δεν προσμετρούνται στο τελικό αποτέλεσμα. Ότι υπερισχύει μεταξύ «υπέρ» και «κατά», είναι και εκείνο που βγαίνει σαν απόφαση συλλόγου. Οπότε καλό θα ήταν να συμμετέχει κανείς σηκώνοντας το χέρι του! Η «αποχή» που τελευταία έχει γίνει μόδα ή η γενικότερη απάθεια, δεν είναι αρκετά επιχειρήματα για να μην στηρίξει κανείς μια τέτοια απόφαση συλλόγου!

Δεύτερον, ερχόμενοι στην ουσία της πρότασης, η αλήθεια είναι ότι δεν μας αρέσει να ακολουθούμε κανένα κομματικό φορέα και δεν τασσόμαστε πουθενά! Ωστόσο, οφείλουμε να σεβόμαστε ΚΑΘΕ απόφαση συλλόγου και να τη στηρίζουμε εξίσου! Οπότε, ναι μεν θα είναι περίεργο να ήμαστε μαζί με το ΠΑ.Μ.Ε., αλλά γι’ αυτό και έγινε μια συζήτηση μαζί τους και τελικά θα είμαστε από πίσω με μικρή απόσταση, ώστε να φαίνεται το πανό του συλλόγου.

Κλείνοντας, σας καλούμε όλους, ανεξαιρέτως χρώματος να στηρίξετε την απόφαση του συλλόγου αυτή, όπως στηρίζετε (και στηρίξαμε κι εμείς παλαιότερα) αποφάσεις που προέρχονταν από άλλες παρατάξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου